ДО УВАГИ ЮРИСТІВ!

    У нас є продукт Verdictum, який вже кілька років дозволяє юристам зручно шукати і аналізувати більше 90 МІЛЬЙОНІВ (!) судових рішень.

    І ми придумали як зробити роботу юристів з цими мільйонами документів ще простішою і ще зручнішою. І назвали оновлений продукт Verdictum PRO.

    Verdictum PRO – сервіс прогнозування, що проаналізує позовну заяву клієнта та покаже його шанси на успіх у судовому засіданні.

 

Verdictum-big

 

«ФІШКИ» VERDICTUM PRO

    При роботі з текстами судових рішень користувачеві доступні всі переваги системи Verdictum – можливість переглядати резолютивну частину рішення, правові позиції ВС, посилання на нормативні документи, аналіз рішень за суддею, контроль змін тощо.

    У Verdictum PRO функціонал прогнозування на базі аналізу тексту позовної заяви створений для попередньої оцінки ризиків та економії часу адвоката при підготовці до судових засідань:

11

Швидка оцінка безперспективних справ або навпаки, тих, що здаються безперспективними лише на перший погляд.

13

Швидкий підбір додаткових аргументів у вигляді НПА, що згдуються у подібних судових рішеннях та рішень зправовою позицією.

12

Можливість в один клік переглянути подібні судові рішення.

14

Зміна аргументів та тексту позовної заяви для більшої вірогідності перемоги у суді.

 

Спробуйте БЕЗКОШТОВНО на 72 години

або підключайте до Вашої ЛІГА:ЗАКОН прямо зараз!

  ЗАЛИШИ ЗАЯВКУ

 

LIGA-ZAKON-PARTNER

Інформаційно-консалтингова компанія "ЛІГАСОФТ"
www.ligasoft.com.ua  Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.  | тел.: 050-405-71-17